Skandinavisk akuttmedisin 2014

Skandinavisk akuttmedisinsk konferanse tar opp tråden fra 2012 og setter i mars igjen kriser og organisering av skadested på agendaen. Traumatologi er hovedtema for en av sesjonene.
Konferansen finner sted 18.-19. mars 2014 på Clarion Hotel Oslo Airport, Gardermoen. Tema er beredskap, terror og samvirke på skadested. Flere sesjoner er allerede klare. akuttmedisin2014_1Traumatologi er hovedtema for en av dem. Her får du høre om organiseringen i Sverige, masseskadesituasjoner i utkant-Norge og spørsmålet «Traumeteamleder – anestesiolog eller kirurg?».

Ledende forskere og spesialister innen akuttmedisin, katastrofe- og antiterrorberedskap vil forelese. På agendaen forøvrig står fortelling om hvordan det gikk da 70 menn stormet akuttmottaket på Odense Universitetshospital med våpen og om instagramopptøyene i Göteborg. I tillegg får du høre om planleggingen og gjennomføringen av verdens største halvmaraton.

Skandinavisk akuttmedisin 2014 henvender seg til alle personellgrupper i alle nødetatene, ansatte i politiet, brann- og redningstjenesten, helsevesenet og frivillige beredskapsorganisasjoner. SAM 2014 vil som vanlig ha en stor utstilling av det nyeste utstyret innen akuttmedisin og redningsberedskap. Vi fortsetter også tradisjonen med et hyggelig sosialt program.

Her finner du mer informasjon om konferanse og du kan melde deg på!