Meld deg på Skandinavisk Akuttmedisin 2015!

akutt151 17. – 18. mars 2015 er det igjen klart for Skandinavisk Akuttmedisin. Hovedtema for neste års konferanse er hvordan ny teknologi og innovasjon endrer og utvikler akuttmedisinen. Neste års sesjoner vil blant annet inneholde en ren traumesesjon, velferdsteknologi, akutt hjertesvikt og mekaniske hjerter og ebola – transport og behandling. Konferansen vil også denne gangen arrangere en abstract-konkurranse.

Følg med på nettsiden akuttmedisin2015.org  for mer informasjon om konferansen. Programutvalget oppdtaterer siden fortløpende med forelesere for de ulike sesjonene, etc.

Skandinavisk Akuttmedisin 2015 vil som tidligere også ha en stor utstilling av det nyeste utstyret innen akuttmedisin og redningsberedskap. Vi fortsetter også tradisjonen med et hyggelig sosialt program.

Påmeldingen til Skandinavisk Akuttmedisin er i gang og vi ønsker dere hjertelig velkomne til Trondheim den 17. – 18. mars 2015!

Meld deg på Skandinavisk Akuttmedisin 2015 her!

Har du spørsmål?

Kontakt sekretariat@akuttmedisin2015.org eller på telefon 932 41 621 for nærmere informasjon.

Vi sees på Clarion Hotel & Congress Trondheim den 17. og 18. mars 2015!