Markører til ATLS kurs

nla19_686

Markører

Det er flere scenarier i ATLS kursene, som krever medvirkning fra markører. Markørene medvirker både ved initial assessment demonstration, skills stations og den praktiske eksamen. Markørene blir sminket for å gjenskape en så reell situasjon som mulig.

Som markør får man et godt innblikk i fremgangsmåte og metodikk, som anvendes ved mottakelsen av skadde personer på et sykehus.

Hvem kan være markører?
Vi ønsker personer med helsefaglig bakgrunn sykepleiere, ambulansepersonell, radiografer og medisin studenter.
Markørene møter på kursstedet onsdag morgen og er med under hele kurset til fredag klokken 13.00. Når markørene ikke er i «aksjon» (feks. under auditorieundervisningen) kan de være observatører på kurset. Det gis ikke noen honorar for markørinnsatsen, men du får følge kurset, lunsj og pausemat, samt kursmanualen som takk for hjelpen.

For kursdatoer se her

Hvis dette høres interessant ut kan du melde din interesse på mail til: kurs@traumatologi.no