Mads Gilbert og Johan Ræder kommer til Better Trauma Care 2015 – kommer du?

Konferansen «Better Trauma Care Norway 2015» nærmer seg, og vi er stolte over å fortelle at både Mads Gilbert og Johan Ræder kommer for å snakke om lokalsykehusenes plass i traumekjeden. For program og påmelding se her!

bilde_nett_580

BETTER TRAUMA CARE In NORWAYgjennomføres 12. til 13. oktober på Clarion Hotel, Gardermoen. NKT Traume arrangerer konferansen  i samarbeid med Avd. for Traumatologi på Ullevål sykehus, OUS, og konferansen er fullspekket med spennende forelesere.

Vi er stolte over å kunne fortelle at Mads Gilbert, spesialist i anestesiologi og klinikkoverlege ved Akuttmedisinsk klinikk ved Universitetssykehuset Nord-Norge, og professor II i akuttmedisin ved Universitetet i Tromsø, vil forelese om lokalsykehusenes plass i traumekjeden. Han deler sesjonen med Professor Johan Ræder fra Ullevål sykehus, OUS, og Universitetet i Oslo, som også har markert seg i debatten om lokalsykehus. Dette blir en spennende debatt!

Temaene for de to dagene inkluderer hele kjeden med fokus på traumatologi, og vi vil vise bredden i den forskning som foregår innen traumatologi i Norge og i utlandet. For program og påmelding se her!