TIL ALLE TRAUMEINTERESSERTE OG –ENGASJERTE i NORGE

CE17438F-46F6-4FA7-A05B-A3E343DCD98B[6]

eBNTC (even Better Nordic Trauma Care) nærmer seg med stormskritt.
Et så spennende program  vil du ikke gå glipp av!
En rekke internasjonale storheter kommer og øser av sin kunnskap og erfaring nettopp til deg, uansett hvilken personellgruppe du tilhører. Kongressen har tverrfaglig fokus både på traumatologi og kirurgi i mindre ressurssterke omgivelser (Global kirurgi er fokus tirsdag).
Mandagen fokuserer på traumesystemer, beredskap og resuscitering, tirsdagen starter med en forrykende akademisk konkurranse med frie foredrag, og er deretter viet global kirurgi; hva vi kan bidra med i mindre ressurssterke omgivelser. Dette gjelder både katastrofeområder og land med generelt manglende helsetilbud.
Onsdag fokuserer mer på praktisk traumatologi og utdanning. Du får alt dette i supre omgivelser på Holmenkollen Park hotell for bare kr 2.250,- en pris som også inkluderer lunsjbuffet og tapas mandag etter møtet.
Som sagt, dette må du få med deg! Du får ikke et bedre tilbud eller bedre faglig program i flottere omgivelser noe sted.
VELKOMMEN TIL eBNTC!

Meld deg på her

Hilsen fra Tina Gaarder