Kun 10 dager til årets traumekonferanse eBNTC. Meld deg på nå!

Nå nærmer det seg Even Better Nordic Trauma Care  Og vi gleder oss til tre dager med dyktige forelesere.

Et så spennende program vil du ikke gå glipp av!

Kongressen har tverrfaglig fokus både på traumatologi og kirurgi i mindre ressurssterke omgivelser (Global kirurgi er fokus tirsdag)

Meld deg på her!

Fjorårets konferanse, Better Trauma Care in Norway 2015, plasserte seg som en internasjonalt aktuell og kompetansefremmende konferanse med sesjoner som «Trauma Updates from around the world», «Transfusion practices – pragmatism needed», «Breaking news and settling controversies» og «Trauma Care 2025 – visionaries from around the world». Blant foreleserne fra utenfor Norges grenser, var den anerkjente traumekirurgen Dr. Ken Boffard,University of the Witwatersrand, Johannesburg, Sør-Afrika, som startet sesjonen «Trauma updates from around the world» med foredraget «Ballistics for trauma team – what do you need to know?» «Casualties don’t arrive with with labelled wounds. Treat the wound not the weapon.» oppsummerte han.

tina-gaarder
Tina Gaarder

Les Tina Gaarders innlegg om hvorfor årets konferanse er så viktig å få med seg.

Vel møtt!