Disse sakene ble mest lest i 2016 – Traumatologi.no

Over 10.000 unike besøkende klikket i snitt inn på traumatologi.no hver eneste måned i fjor. Disse tre nyhetsartiklene ble lest flest ganger i 2016! Fikk du dem med deg?

I vår digitale verden kan et besøk, et møte og informasjon deles langt mer effektivt enn for bare få år tilbake. Nettsiden vår traumatologi.no er et strålende eksempel på det. Siden vi etablerte den i 2014, har den blitt grunnleggende viktig for NKT-Traumes arbeid og mandat. Der finnes all nødvendig informasjon, relevante nyheter, forskningsstoff og annen aktuell faginformasjon for traumefeltet enkelt tilgjengelig med få tastetrykk.

I februar 2016 var 17.780 unike besøkende innom traumatologi.no!

Statistikken viser at siden fungerer slik den bør! Over 10.000 unike besøkende har i snitt klikket inn på traumatologi.no hver eneste måned gjennom 2016. I februar var 17.780 unike besøkende innom siden, og i november i år var 15.205 innom. Totalt er antall besøkende over doblet fra året før!

Artikkelen «Ny prosedyre for stabilisering ved mulig nakke- eller ryggskade» hadde over 13.000 visninger i 2016. Leste du den?
Artikkelen «Ny prosedyre for stabilisering ved mulig nakke- eller ryggskade» hadde over 13.000 visninger i 2016. Leste du den?

NKT-Traumes nyhetsdel oppdateres flere ganger ukentlig, og artiklene leses flittig. Topp tre-listen over mest leste artikler i 2016 viser bredden i kunnskapsdelingen. Den mest leste artikkelen er «Ny prosedyre for stabilisering ved mulig nakke- eller ryggskade» med 13.089 visninger, «Skal omsnøring/turniké brukes i Norge?» med 3.851 visninger og nyheten om at traumemanualen for Ullevål lanseres som app, ble også godt lest med 3670 visninger. Gikk du glipp av disse artiklene, finner du dem nedenfor.

Disse sakene ble mest lest i 2016:

1. Ny prosedyre for stabilisering ved mulig nakke- eller ryggskade

En bredt sammensatt nasjonal gruppe har laget en kunnskapsbasert prosedyre for pasienter som kan ha skade i nakke eller rygg. Prosedyren legges i Helsebibliotekets samling av Fagprosedyrer, og håpet er at den skal brukes over hele landet. Les mer!

2. Skal omsnøring/turniké brukes i Norge?

Turniké er en gammel metode for å stanse livstruende ekstremitetsblødninger. Metoden ble lagt til side etter en del debatt for 15-20 år siden I de siste krigene har den dukket opp på nytt, og er nå standard for militære som førstelinjetiltak ved livstruende ekstremitetsblødninger i fiendtlige situasjoner. Les mer!

3. Traumemanualen App

Traumemanualen for Ullevål er lansert som app i ny og oppdatert utgave! Den er gratis og tilgjengelig for alle. Vi vet at dette har vært etterspurt. I tillegg har det også vært spørsmål om å kunne legge til lokale tilpasninger som mottaksrutiner etc. Med den nye app’en er dette mulig. Les mer!

Abonnér på nyhetsartiklene!

Ikke gå glipp av nye artikler fra NKT-Traume! Legg igjen epost-adressen din, og motta varsler om nye artikler på epost!