TIL ALLE TRAUMEINTERESSERTE! SPENNENDE FAGDAG 23. OKTOBER

Vi holder likevel fast ved tradisjonen om et klinisk traumesymposium i forbindelse med Høstmøte-uka i uke 43. Siden vi også har samlet alle gode traumekrefter til en nasjonal samling i Bergen i uke 46 blir symposiet uke 43 begrenset til en dag, men den blir til gjengjeld super-spennende!!

Vi har mange flotte internasjonale foredragsholdere:   Per Johansson fra København, Elmin Steyn og Steve Moeng fra henholdsvis Cape Town og Johannesburg i Sør-Afrika, Adam Brooks fra Nottingham, Luke Leenen fra Utrecht, Johan Von Schreeb fra Stockholm og Rawand Haweizy fra Erbil.
Sjekk programmet!

Vi spenner fra klinisk traumebehandling med elementer fra hele behandlingskjeden, til beredskap både nasjonalt og internasjonalt. Vi utfordrer dere i tankegangen rundt global kirurgi og i diskusjon rundt kasuistikker. Dette kan dere ikke gå glipp av!

 

OBS INGEN PÅMELDING OG HUSK AT HØSTMØTET HAR FLYTTET FRA HOLMENKOLLEN OG ARRANGERES I ÅR I SUPRE LOKALER PÅ LOVISENBERG.

VELKOMMEN!

Til alle generellkirurgiske traumatologer!
Tirsdag 24/10 på kirurgisk høstmøte på Lovisenberg sykehus, dagen etter Global Trauma Inspiration, arrangerer vi full dags seminar om åpen buk og bukveggsrekonstruksjoner. Dette har relevans for bukskader og bruk av åpen buk i den forbindelse. Møtet er åpent og vi håper flest mulig har lyst til å få med seg vedlagte spennende program

Hilsen fra Tina Gaarder
Avdeling for traumatologi
OUS Ullevål